veranda's Herzele - G&g Construct maakt de beste veranda's niet ver van Herzele

veranda’s Herzele

veranda's Herzele - G&g Construct maakt de beste veranda's niet ver van Herzele

Reeds 15 jaar bouwen wij aan een stevige reputatie als firma gespecialiseerde onderneming in veranda’s bij Herzele.

De duidelijkste wijze om G&G Construct te omschrijven is als een veelzijdig etablissement met een zeer ruime keuzewaaier aan duurzame profielen en materialen.

Onze vakmannen garanderen u de best passende veranda’s in de omgeving. G&G Construct is de onklopbaar wat betreft veranda’s in en rond Herzele.

Vooral onze vlotte manier van aanpak en het gegeven dat we zeer goede kwaliteit weten te garanderen voor ieder budget, worden gewaardeerd door onze klanten.

De onbetwiste leider voor veranda’s in en rond Herzele.

Onze ervaren experts ontwikkelen voor de klant een passend ontwerp dat perfect past. Dat impliceert dat onze experts helder communiceren met de opdrachtgever en daarbij zijn wensen en budget respecteren. Onze firma blijft zich constant bijspijkeren om ingelicht te zijn van de meest recente trends aangaande stijlen, ontwerpen en technieken.De modernste methodes en tendensen in onze sector hebben geen geheimen voor ons.

In ons eigen atelier, in de buurt van Herzele realiseert een ploeg van uiterst bekwame stielmannen de projecten, beperkt of uitgebreid, van zeer diverse aard. de bekwame werkteams zorgen voor het plaatsen van de veranda’s.

Al onze realisaties hebben één ding gemeen: omwille van de schitterende degelijkheid ademen ze sfeer stijl en klasse uit. Materiaalkeuze is namelijk van uiterst groot belang en dat weten wij als geen ander. In iedere prijscategorie vinden wij de meest duurzame en functionele oplossing voor uw bedrijfsgebouw of woning.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze veranda’s maximaal tot hun recht te doen komen. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Geïnteresseerd in veranda’s van een specialist bij Herzele? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons meteen duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verbeteren door zelf de ramen en deuren te vervaardigen.

om die reden besloten we in 1998 om zelf veranda’s en andere zaken te beginnen maken. Om dat in ideale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Dit resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Herzele. Daar worden alle ramen en deuren gecombineerd met een hypermodern machinepark en vakkundige medewerkers met de nodige zorg vervaardigd.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat houdt in dat alle medewerkers van de firma een opleiding hebben ondergaan betreffende de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examen. Ook gebeuren er op maandelijkse basis inspecties op de werf, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting georganiseerd voor het personeel aangaande het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dat draagt enkel bij aan topkwaliteit veranda’s.

Wat ons de topreferentie voor veranda’s bij Herzele maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw veranda’s vervaardigd

In ons atelier niet ver van Herzele staat een team van vakkundige medewerkers klaar om uw opdrachten superprofessioneel uit te voeren. Dankzij onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u de garantie bieden dat de veranda’s die wij afleveren van zeer hoge kwaliteit zijn. Onze teams staan vervolgens tot uw dienst om zeer vlot de afgewerkte veranda’s te komen plaatsen. Onze producten worden via speciaal ontwikkelde computerprogramma’s becijferd. De databanken worden online van de computer getransfereerd in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Herzele

Of u nu plannen heeft voor veranda’s, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagepoort die dringend aan een opknapbeurt toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Herzele kiezen uit ons enorm complete aanbod van uitvoeringen en modellen van veranda’s. Uiteraard staan wij paraat om u voort te helpen met deskundig advies van onze experts.

Het is niet meer dan logisch dat u voor een dergelijke grote beslissing uzelf uitgebreid laat informeren.