veranda's Mere - G&g Construct maakt de mooiste veranda's niet ver van Mere

veranda’s Mere

veranda's Mere - G&g Construct maakt de mooiste veranda's niet ver van Mere

Reeds 15 jaar bouwen wij aan een sterke reputatie als bedrijf in veranda’s bij Mere.

De meest duidelijke manier om G&G Construct te beschrijven is als een meerzijdig bedrijf met een ruime waaier aan duurzame profielen en materialen.

Top veranda’s op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze mensen samen met u naar streven. G&G Construct is de de firma bij wie u moet zijn als het aankomt op veranda’s bij Mere.

Vooral de flexibele manier van aanpak en het gegeven dat we ijzersterke kwaliteit leveren voor ieder budget, worden geprezen door tevreden cliënteel.

De top in veranda’s bij Mere en omgeving.

Bij het produceren van de veranda’s zorgt ons bedrijf altijd voor een smetteloos schaalmodel, van moderne of klassieke inslag en houdt intussen rekening met uw richtlijnen en het beschikbare budget. Ons bedrijf maakt er een belangrijk streven van om meteen innovatief te zijn op het vlak van de state of the art technieken en trends op esthetisch vormgevingsgericht en technologisch vlak.

Een ervaren team bestaande uit bedreven vakmensen vervaardigt in onze eigen werkplaats bij Mere de projecten. Onze doorknede werknemers weten raad met uiteenlopende aanvragen van iedere omvang en iedere soort. ploeg van vakmensen staat vervolgens in voor de plaatsing.

Kwaliteit en sfeer is wat onze producten uitstralen en dat met dank aan een juiste oordeelkundige mix van hoogwaardige materialen die op duurzame en functionele wijze geïnstalleerd worden. Materiaalkeuze is logischerwijs van prioritair belang en dat weten wij als geen ander. duurzaamheid en functionaliteit is voor ons van primordiaal belang en dat in elke prijscategorie voor zowel bedrijven als woningen.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve veranda’s af. Na de installatie van de veranda’s stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goede feeling voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzame materialen maar eveneens de kleuren en het design krijgen elke aandacht. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in veranda’s bij Mere proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Aarzel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in veranda’s van een specialist bij Mere

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons duidelijk dat we met het zelf vervaardigen van deuren en ramen voor een nog degelijkere kwaliteit en service konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

Daarom besloten we in 1998 om zelf veranda’s en andere dingen te vervaardigen. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

dat leidde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Mere. Daar worden alle deuren en ramen in combinatie met een modern machinepark en vakbekwame mensen met de onmisbare zorg vervaardigd.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat houdt in dat alle werknemers van het bedrijf een cursus hebben gevolgd betreffende de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examen. Tevens gebeuren er op maandelijkse basis werfinspecties, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting gehouden voor de werknemers betreffende het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dat draagt enkel bij aan topkwaliteit veranda’s.

Waarom G&G Construct de standaard in veranda’s is bij Mere en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw veranda’s maken

In ons atelier bij Mere staat een ploeg van bedreven werknemers paraat om uw opdrachten superprofessioneel uit te voeren. Met dank aan onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u verzekeren dat de veranda’s die wij afleveren van zeer goede kwaliteit zijn. Daarnaast staan er teams stand by om uw afgewerkte veranda’s te plaatsen op een even professionele wijze als het werd vervaardigd. Onze producten worden via unieke computerprogramma’s berekend. De databanken worden online van de computer doorgestuurd naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal, bij Mere in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor veranda’s, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garagedoorgang die hoogdringend aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, bij Mere, kan u keuze maken uit verschillende modellen en soorten van veranda’s. Ons vakkundig advies hierbij zal u al een heel stuk op weg helpen de goede keus te maken.

Het is begrijpelijk dat u voor zo’n ingrijpende keuze uzelf zeer grondig laat informeren.