veranda's Ninove - G&g Construct maakt de mooiste veranda's niet ver van Ninove

veranda’s Ninove

veranda's Ninove - G&g Construct maakt de mooiste veranda's niet ver van Ninove

Wij zijn al 15 jaar bezig als fabrikant van veranda’s bij Ninove.

G&G Construct, in Appelterre, niet ver van Ninove, is een degelijk en veelzijdig bedrijf en heeft een ruimere ‘range’ dan de naam laat uitschijnen. Niet toevallig hebben wij zeer veel referenties die kunnen beamen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding ongelofelijk goed is. Wij hebben een ruime keuze aan profielen en materialen die zeer duurzaam zijn. Dankzij ons uiterst ruime aanbod biedt G&G Construct veranda’s op maat voor u.

Top veranda’s op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze experts samen met u naartoe willen. G&G Construct is de onbetwiste marktleider als het gaat over veranda’s in en rond Ninove.

Vooral onze vlotte manier van werken en het feit dat we knappe kwaliteit leveren voor in een competitieve prijsklasse, worden geprezen door tevreden cliënteel.

De top in veranda’s in Ninove en omgeving.

Bij het ontwikkelen van de veranda’s zorgt de firma steeds voor een perfect plan, van moderne of klassieke inslag en houdt vanzelfsprekend rekening met uw aanwijzingen en de budgettaire mogelijkheden. Onze onderneming maakt er een halszaak van om in het voorste peleton te zitten van de state of the art technieken en ontwikkelingen op artistiek en technisch gebied.

In ons eigen atelier, niet ver van Ninove produceert onze werkploeg van enorm knappe vakmensen de ondernemingen, beperkt of uitgebreid, van uiterst uiteenlopende soort. De plaatsing van de veranda’s wordt grondig aangepakt door onze bekwame teams.

Onze alles omvattende ondernemingen ademen sfeer, stijl en kwaliteit.. Duurzaamheid, functionaliteit en de beste optie van de hoogwaardige materialen maken dat onze medewerkers in ons werk een ziel stoppen.. Voor uw bedrijf of woning streven wij binnen iedere prijsklasse naar een zo hoog mogelijke duurzaamheid.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan veranda’s van uitzonderlijke kwaliteit. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Geïnteresseerd in veranda’s van een specialist bij Ninove? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons onmiddellijk duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verhogen door zelf de ramen en deuren te vervaardigen.

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot de productie van onder andere veranda’s over te gaan.

Dit resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Ninove. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een modern machinepark en kundige mensen met de nodige zorg gemaakt.

G&G Construct is in orde met alle denkbare normen betreffende milieu, gezondheid, veilighed, enz. Onze firma is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle mensen van G&G Construct hebben met succes een bijscholingsopleiding over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met de voltallige ploeg bestuderen op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Al deze zaken komen alleen maar de topkwaliteit van onze veranda’s ten goede.

Wat ons de topreferentie voor veranda’s bij Ninove maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw veranda’s produceren

In ons atelier niet ver van Ninove staat een team van geoefende medewerkers klaar om uw opdrachten professioneel uit te voeren. Dankzij onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de garantie bieden dat de veranda’s die wij afleveren van zeer hoogstaande kwaliteit zijn. Onze mensen staan vervolgens tot uw dienst om zeer snel de afgewerkte veranda’s te komen plaatsen. De allerbeste software die er verkrijgbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten extreem correct te berekenen. De computerdata wordt direct naar het machinepark doorgegeven.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Ninove

Of u nu plannen heeft voor veranda’s, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagedeur die dringend aan een opknapbeurt toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Ninove kiezen uit ons heel complete aanbod van modellen en uitvoeringen van veranda’s. Logischerwijze staan wij klaar om u verder te helpen met passend advies van onze deskundigen.

Het is evident dat u voor een dergelijke belangrijke beslissing uzelf zo uitgebreid mogelijk laat informeren.