veranda's Oost-Vlaanderen - G&g Construct maakt de mooiste veranda's niet ver van Oost-Vlaanderen

veranda’s Oost-Vlaanderen

veranda's Oost-Vlaanderen - G&g Construct maakt de mooiste veranda's niet ver van Oost-Vlaanderen

Wij zijn reeds 15 jaar actief als producer van veranda’s in Oost-Vlaanderen.

De duidelijkste wijze om G&G Construct samen te vatten is als een veelzijdig bedrijf met een zeer uitgebreide stock aan duurzame profielen en materialen.

Onze ervaren vakmensen geven u de juiste veranda’s rekening houdend met de omgeving. G&G Construct is de onbetwiste marktleider wat betreft veranda’s in Oost-Vlaanderen.

Vooral de coulante wijze van werken en het feit dat we geweldige kwaliteit afleveren voor betaalbare prijzen, worden geprezen door ons cliënteel.

De onbetwiste leider voor veranda’s in Oost-Vlaanderen.

Onze firma viseert in het fabriceren van de veranda’s een topontwerp waarin vanzelfsprekend voldaan wordt aan alle wensen binnen het beschikbare budget. Onze onderneming maakt er een belangrijk streven van om als eerste gebruik te maken van de nieuwe werkwijzen en ontwikkelingen op artistiek en technisch vlak.

De bestellingen realiseren onze stielmannen in het atelier, in Oost-Vlaanderen, met competente ervaren stielmannen die paraat zijn om de karweien van uiterst uiteenlopende aard en grootte tot een goed einde te brengen. de capabele teams dragen zorg voor de plaatsing van de veranda’s.

sfeer, stijl en klasse. Materiaalkeuze is namelijk van primordiaal belang en dat beseffen wij als geen ander. In iedere prijsklasse vinden wij de meest duurzame en degelijke oplossing voor uw woning of bedrijf.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve veranda’s af. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Interesse in veranda’s van een specialist in Oost-Vlaanderen? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons meteen duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de ramen en deuren te construeren.

Daarom besloten we in 1998 om zelf veranda’s en andere zaken te vervaardigen. Om dat in optimale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

dat resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, in Oost-Vlaanderen. Daar worden alle deuren en ramen gecombineerd met een hypermodern machinepark en geoefende medewerkers met de broodnodige zorg geconstrueerd.

Onze firma is in orde met alle denkbare normen in verband met milieu, gezondheid, veilighed, enz. Onze firma is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle personeelsleden van G&G Construct hebben succesvol een bijscholingsopleiding over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met de voltallige ploeg bestuderen op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Al deze zaken komen enkel de topkwaliteit van onze veranda’s ten goede.

Waarom G&G Construct de maatstaf in veranda’s is in Oost-Vlaanderen en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw veranda’s vervaardigd

Ons team van uiterst capabele medewerkers staat in ons atelier in Oost-Vlaanderen paraat om uw opdrachten uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over hoog-technologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande veranda’s worden afgeleverd. Daarbovenop staan er teams klaar om uw afgewerkte veranda’s te installeren op een even professionele manier als het werd geproduceerd. De allerbeste software die er beschikbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten extreem correct te becijferen. De computerinformatie wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgesluisd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, in Oost-Vlaanderen

Enkele veranda’s, een garagedeur die zo nodig aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

In onze toonzaal, in Oost-Vlaanderen, kan u keuze maken uit verschillende modellen en uitvoeringen van veranda’s. Ons oordeelkundig advies daaromtrent zal u al een heel eind op weg helpen de correcte keuze te maken.

Voor een dergelijke belangrijke beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.