veranda's Roosdaal - G&g Construct maakt de beste veranda's niet ver van Roosdaal

veranda’s Roosdaal

veranda's Roosdaal - G&g Construct maakt de beste veranda's niet ver van Roosdaal

Reeds 15 jaar bouwen wij aan een stevige reputatie als bedrijf in veranda’s bij Roosdaal.

G&G Construct, in Apelterre, bij Roosdaal, is een gerenommeerd en veelzijdig bedrijf en heeft een uitgebreidere inhoud dan de bedrijfsnaam doet uitschijnen. De zeer talrijke referenties ondersteunen onze zeer straffe prijs-kwaliteitverhouding. G&G Construct heeft een waaier aan keuze van duurzame profielen en materialen. Zo zorgen wij voor veranda’s op ieders maat.

Onze vakmensen garanderen u de geschikte veranda’s rekening houdend met de omgeving. G&G Construct is de onbetwiste marktleider als het aankomt op veranda’s bij Roosdaal.

Vooral onze vlotte manier van aanpak en het gegeven dat we oerdegelijke kwaliteit bieden voor in een competitieve prijsklasse, worden geapprecieerd door immer tevreden klanten.

De beste in veranda’s bij Roosdaal en omstreken.

De voornaamste zorg wat betreft het tot stand brengen van de veranda’s is het klaarmaken van een design op maat. Wat dat betreft plegen onze stielmannen op grondige wijze overleg met de opdrachtgevers om zo ruim als binnen de mogelijkheden ligt aan de persoonlijke wensen te voldoen en zo goed mogelijk binnen de afgesproken prijs te blijven opereren. G&G Construct blijft zich steeds weer bijspijkeren om ingelicht te zijn van de modernste ontwikkelingen betreffende ontwerpen, technieken en stijlen.Zowel op technisch als op vormgeving volgen onze medewerkers de laatste trends in de sector op de voet.

Onze capabele stielmannen realiseren met ongeziene vakmanschap de projecten in het atelier bij Roosdaal: geen uitdaging negeren ze om projecten, hoe uiteenlopend ook, tot een goed einde te brengen. Onze geoefende werknemers weten raad met uiteenlopende aanvragen van elke schaal en iedere soort. Een team van professionele medewerkers is verantwoordelijk voor de installatie van de op maat gemaakte veranda’s.

Steevast stralen onze producten sfeer, klasse, stijl en kwaliteit uit. Functionaliteit, duurzaamheid en de juiste optie van de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat wij in ons werk een ziel stoppen.. Voor uw woning of bedrijf streven wij binnen elke budgetcategorie naar een maximale duurzaamheid.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan veranda’s van uitzonderlijke kwaliteit. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Interesse in veranda’s van een specialist bij Roosdaal? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons onmiddellijk duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verbeteren door zelf de ramen en deuren te vervaardigen.

om die reden besloten we in 1998 om zelf veranda’s en andere zaken te vervaardigen. Om dat in optimale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Door de pijlsnelle groeicurve van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Roosdaal. Vakkundige mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

Ons bedrijf is in orde met alle denkbare normen ivm. gezondheid, veiligheid milieu, enz. Onze firma is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle mensen van G&G Construct hebben met succes een opleiding over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met de voltallige ploeg bekijken hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze veranda’s ten goede.

Waarom G&G Construct de toprefentie in veranda’s is bij Roosdaal en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw veranda’s gefabriceerd

In ons atelier bij Roosdaal staat een team van bedreven medewerkers paraat om uw opdrachten op en top professioneel uit te voeren. Dankzij onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u garanderen dat de veranda’s die wij afleveren van zeer hoogstaande kwaliteit zijn. Daarnaast staan er ploegen stand by om uw afgewerkte veranda’s te plaatsen op een even professionele manier als het werd gemaakt. Onze producten worden via op maat gemaakte software berekend. De gegevens worden online van de computer doorgesluisd naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal, bij Roosdaal in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor veranda’s, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagepoort die hoogdringend aan vernieuwing toe is.

U kunt in onze toonzaal, bij Roosdaal kiezen uit ons heel uitgebreide aanbod van modellen en uitvoeringen van veranda’s. Vanzelfsprekend staan wij klaar om u voort te helpen met passend advies van onze kenners.

Dit soort belangrijke beslissingen neemt u best met het nodige overleg.