veranda's Ternat - G&g Construct maakt de beste veranda's niet ver van Ternat

veranda’s Ternat

veranda's Ternat - G&g Construct maakt de beste veranda's niet ver van Ternat

Reeds 15 jaar bouwen wij een degelijkimago uit als firma gespecialiseerde onderneming in veranda’s bij Ternat.

Wij vervaardigen voor elke specifieke situatie veranda’s op maat van de klant. In de regio Ternat is G&G Construct de marktleider wat betreft veranda’s. Getuige daarvan zijn de talrijke referenties die G&G prijzen vanwege het alles omvattend werk en knappe prijs-kwaliteitverhouding. Zorgen voor veranda’s op maat is ons grote streven.

Onze deskundige mensen garanderen u de best passende veranda’s in de omgeving. In Ternat en omstreken heeft onze zaak, gelegen in Apelterre, een stevige reputatie verworven.

Die terecht sterke reputatie danken we vooral aan het feit dat ons cliënteel onze onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van werken weten smaken.

De absolute nummer één voor veranda’s in en rond Ternat.

Bij de fabricatie van de veranda’s zorgt de firma immer voor een perfect design, van modern tot klassiek en houdt daarbij rekening met uw persoonlijke wensen en de budgettaire mogelijkheden. We zijn als firma niet aflatend bezig, zowel op het vlak van techniek als vormgeving, helemaal bij te blijven van de nieuwste technieken en materialen die op dit moment beschikbaar zijn.

In ons eigen atelier, niet ver van Ternat bewerkstelligt een team van uiterst vakbekwame vakmensen de projecten, beperkt of uitgebreid, van uiterst uiteenlopende aard. De plaatsing van de veranda’s wordt gedaan door onze professionele ploegen.

Al onze projecten hebben een ding gemeen: omwille van de hoogwaardige quality ademen ze sfeer, klasse en sfeer uit. Materiaalkeuze is logischerwijs van uiterst groot belang en dat beseffen onze experts als geen ander. Functionaliteit en duurzaamheid is voor ons van primordiaal belang en dat in elke prijscategorie voor zowel woningen als bedrijven.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan veranda’s van uitzonderlijke kwaliteit. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goed gevoel voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzame materialen maar eveneens de kleuren en het design krijgen elke aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor veranda’s in de buurt van Ternat.

Interesse in veranda’s van een specialist bij Ternat? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf vervaardigen van ramen en deuren voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze klanten toe..

om die reden besloten we in 1998 om zelf veranda’s en andere afgeleide producten te vervaardigen. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Door de pijlsnelle groeicurve van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Ternat. Gespecialiseerde mensen vervaardigen daar in een hypermodern machinepark al onze ramen en deuren.

G&G Construct is in orde met alle regels in verband met gezondheid, milieu, veiligheid, enz. Onze firma is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle mensen van G&G Construct hebben met succes een bijscholingsopleiding over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met het personeel bekijken hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Al deze zaken komen enkel de topkwaliteit van onze veranda’s ten goede.

Wat ons de topreferentie voor veranda’s bij Ternat maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw veranda’s maken

In ons atelier niet ver van Ternat staat een ploeg van bedreven medewerkers klaar om uw opdrachten op en top professioneel uit te voeren. Met dank aan onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u de garantie bieden dat de veranda’s die wij afleveren van zeer goede kwaliteit zijn. Daarbovenop staan er ploegen klaar om uw afgewerkte veranda’s te installeren op een even professionele manier als het werd vervaardigd. Onze producten worden via op maat gemaakte software becijferd. De databanken worden online van de computer doorgegeven naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Ternat

Of u nu plannen heeft voor veranda’s, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagepoort die snel aan vernieuwing toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Ternat, kan u keuze maken uit verschillende modellen en soorten van veranda’s. Ons vakkundig advies hier rond zal u al een heel eind op weg helpen de goede keuze te maken.

Dit soort belangrijke beslissingen neemt u bij voorkeur met het nodige overleg.