veranda's Zottegem - G&g Construct maakt de uniekste veranda's niet ver van Zottegem

veranda’s Zottegem

veranda's Zottegem - G&g Construct maakt de uniekste veranda's niet ver van Zottegem

Wij zijn al 15 jaar bezig als fabrikant van veranda’s bij Zottegem.

Veelzijdigheid en een ruime inhoud zijn de paradepaardjes van G&G Construct in Appelterre, niet ver van Zottegem. Niet voor niets hebben wij talrijke referenties die kunnen getuigen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding top is. Wij bieden een ruime keuze aan profielen en materialen die heel duurzaam zijn. Zo zorgen wij voor veranda’s voor in iedere situatie.

Top veranda’s op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze specialisten naar streven. In Zottegem en omstreken heeft onze zaak, gelegen in Apelterre, een stevige reputatie verworven.

Vooral onze flexibele manier van werken en het gegeven dat we degelijke kwaliteit bieden voor ieder budget, worden gewaardeerd door tevreden klanten.

De onbetwiste nummer één voor veranda’s in en rond Zottegem.

Onze primaire stap als het aankomt op het fabriceren van de veranda’s is het klaarmaken van een concept op maat. Daarvoor plegen onze stielmannen ruim samenspraak met de klanten om zo ruim als kan aan despecifieke vragen te voldoen en nauwgezet binnen de prijsklasse te blijven opereren. Onze firma maakt er een halszaak van om up to date te zijn met de meest geavanceerde toepasbare technieken en materialen en die ook te gebruiken.De allerlaatste technieken en innovaties in onze branche hebben geen geheimen voor onze mensen.

De opdrachten realiseren we in het atelier, vlakbij van Zottegem, met bekwame geoefende stielmannen die klaar staan om de vragen van uiterst gevarieerde soort en grootte aan te nemen. De installatie van de veranda’s wordt grondig aangepakt door onze capabele ploegen.

Onze alles omvattende ondernemingen bevatten stijl, kwaliteit en sfeer.. Door gebruik van de juiste combinatie van degelijkheid, functionaliteit en een doordachte materiaalkeuze leggen onze mensen in onze producten een ziel. Met eerbied voor ieders prijsplafond creëren onze stielmannen duurzaamheid aan uw woning of bedrijf.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan veranda’s van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor veranda’s in de buurt van Zottegem.

Twijfel niet om ons te contacteren als u interesse hebt in veranda’s van een specialist bij Zottegem

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf produceren van deuren en ramen voor een nog betere service en kwaliteit konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het construeren van onder andere veranda’s over te gaan.

Door de snelle groeicurve van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Zottegem. Gespecialiseerde mensen vervaardigen daar in een hypermodern machinepark al onze deuren en ramen.

G&G Construct is in orde met alle denkbare normen in verband met gezondheid, veiligheid milieu, enz. Onze firma is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle werknemers van G&G Construct hebben succesvol een opleiding inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen bekijken op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Al deze zaken komen enkel de topkwaliteit van onze veranda’s ten goede.

Wat ons de topreferentie voor veranda’s bij Zottegem maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw veranda’s ontwikkelen

onze groep van heel bekwame personeelsleden staat in ons atelier niet ver van Zottegem klaar om uw opdrachten uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over geavanceerde computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande veranda’s worden afgeleverd. Daarbovenop staan er ploegen paraat om uw afgewerkte veranda’s te installeren op een even professionele wijze als het werd gemaakt. De allerbeste software die er op de markt is stelt ons in de mogelijkheid de producten volledig correct te berekenen. De computerdata wordt rechtstreeks naar het machinepark getransfereerd.

 

Onze toonzaal, niet ver van Zottegem in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor veranda’s, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garage-ingang die hoogdringend aan een opknapbeurt toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Zottegem de keuze maken uit ons uiterst ruime aanbod van modellen en uitvoeringen van veranda’s. Logischerwijze staan wij klaar om u voort te helpen met kundig advies van onze experten.

Het is evident dat u voor zo’n grote beslissing uzelf uitgebreid laat informeren.